Bruno Mazout

Mazout bestellen?

Bel ons: 011/43 99 40

Mail ons: info@brunomazout.be

 

Esso Center Limburg

Esso mazout betekent mazout van topkwaliteit. Van raffinaderij via ons eigen depot rechtstreeks bij u thuis. Als Esso Center leveren we mazout van de hoogste kwaliteit. Met mazout haalt u een hoog rendement uit elke druppel en met volledige vrijheid.

Het product: Esso Optiplus

Esso Optiplus werd ondertussen zowaar de standaard. Door een nog betere verbranding zorgt Optiplus voor een maximum rendement en hierdoor zal u minder verbruiken. Nog minder verbruiken met Optiplus is beter voor u en voor ons milieu. Optiplus zorgt voor een betere verbranding dus minder roetafzetting, beter voor uw installatie, zuiniger, ecologisch en natuurlijk minder onderhoud.

Onze aanpak 

Snelle professionele leveringen 

Wij leveren snel en professioneel met onze tankwagens rechtstreeks uit ons depot te Beringen. Esso zorgt per schip voor de rechtstreekse aanvoer uit de raffinaderij tot in ons depot, wij zorgen graag voor de distributie tot bij u thuis of bedrijf.

Afhalingen

Op ons depot kan u diesel, gasolie, gasolie-diesel en petroleum B afhalen per tankwagen. Graag maken wij hiervoor een voorstel! Gasolie, diesel en benzines kan u natuurlijk ook op ons depot gewoon aan de pomp afhalen.

Winterkwaliteit

Wij stockeren en leveren Esso gasolie-diesel 10 ppm. Deze gasolie voldoet aan de Europese Norm EN590 met een lager zwavelgehalte dan gewone gasolie. Dus alvast beter voor ons milieu. Van begin november tot en met maart is Esso gasolie-diesel en Esso diesel bestand tot -20° ,dus het mag al stevig vriezen!  

Automatische leveringen 

Nooit meer vergeten te bestellen. 'U zit nooit zonder', Wij zorgen ervoor dat uw tank tijdig gevuld wordt, automatisch zonder zorg voor u. U krijgt steeds de voordelige prijs van meer dan 2000 liter ook als we wat minder leveren. Wij organiseren graag automatische leveringen als u meer dan 2000 liter per jaar verbruikt en als uw tank groter is dan 2500 liter.

Gespreide betalingen

Geen hoge mazoutrekening bij de levering. Contacteer ons als u uw mazoutverbruik gespreid wil betalen, U betaalt maandelijks via een domiciliëring een vast bedrag zonder kosten. Van elke levering ontvangt u wel een factuur maar deze hoeft u niet te betalen, wij verrekenen die met uw maandelijkse betalingen. Gemakkelijk en zonder zorgen Elk jaar ontvangt u een gedetailleerde afrekening in de plus of min afhankelijk van de mazoutprijzen en uw verbruik.  

Weekend service

Dringend mazout nodig in 't weekend. Bel ons op het gratis nummer 080026980 en wij proberen snel het nodige te doen. In de winterperiode zijn onze kantoren open op zaterdagvoormiddag!

Tankcontroles

Uw ondergrondse tank moet regelmatig gekeurd worden. Om de 5 jaar. Dichtheid en overvulbeveiliging wordt gekeurd. Onze erkende techniekers zorgen dat u in orde blijft. Is het tijd om uw tank weer te laten keuren contacteer ons op ons gratis nummer 0800/26980.