Project Losing Focus: Steun Blindgeleidehondenschool

10 februari 2024   Group Bruno

Project Losing Focus: Steun Blindgeleidehondenschool

 

Bij Group Bruno geloven we sterk in het belang van maatschappelijke betrokkenheid en daarom zetten we ons regelmatig in voor sociale projecten die een positieve impact hebben. Een van deze inspirerende projecten is 'Losing Focus', dat zich richt op de opleiding van blindengeleidehonden. Wat dit project extra speciaal maakt, is dat het wordt geleid door Romy Schmitter, de nicht van Angelo, Luca en Noë. 

Maar dat is niet alles. 'Losing Focus' heeft de creatieve kracht van maar liefst 46 kunstenaars, waaronder enkele slechtzienden, samengebracht. Samen hebben ze prachtige kunstwerken gecreëerd, waarmee het project wil laten zien dat talent geen grenzen kent, zelfs niet in de wereld van de visuele kunsten!

Wil je deze bijzondere kunstwerken zelf bewonderen? Kom dan langs op de vernieuwde RE|CORE-site in Hasselt, waar gedurende de hele maand maart een expositie plaatsvindt. Op 1 maart om 19u30 wordt er afgetrapt met een feestelijke opening, en daarna ben je elke dag welkom tussen 12u en 18u.

Maar er is meer. Tijdens de expositie heb je de kans om een van de vele prachtige kunstwerken te bemachtigen. Na de aftrap zal je kunnen bieden via deze veilingsite, waar alle opbrengsten rechtstreeks ten goede komen aan de opleiding van blindengeleidehonden. Een prachtige kans om niet alleen een uniek kunstwerk in huis te halen, maar ook een belangrijk doel te steunen. Vanuit Group Bruno hebben we alvast onze steun getoond door een cheque van meer dan €3000 te overhandigen! 

Kunst niet helemaal jouw ding? Geen zorgen, je kunt het 'Losing Focus'-project ook ondersteunen door vrijwillig een bijdrage te leveren via hun eigen website. Want samen kunnen we écht het verschil maken.

Kom langs, laat je inspireren en draag bij aan een wereld waarin iedereen gelijke kansen verdient! 

Vind onze diensten en aanbod in jouw buurt!

Selecteer onze diensten met uw interesse: